AcasăStiri localeRectorul Bungău și-a prezentat noii prorectori ai Universității Oradea.

Rectorul Bungău și-a prezentat noii prorectori ai Universității Oradea.

Scandal sau Inovație? Rectorul Universității Oradea Își Dezvăluie Echipa de Prorectori!

Într-o mișcare care a stârnit atât laude, cât și critici, Prof. univ. dr. habil. Constantin Bungău, rectorul Universității Oradea, a anunțat în cadrul unei ședințe tensionate a Senatului, componența echipei de prorectori pentru următorii cinci ani. Este vorba despre o listă de nume care promit să redefinească gestionarea academică și administrativă a unei dintre cele mai prestigioase universități din țară, pentru mandatul 2024 – 2029.

Prorectori cu Viziune sau Pioni pe Tabla de Șah a Rectorului Bungău?

Pe lista elitistă a prorectorilor se numără Prof. univ. dr. ing. habil. Gabriel Valentin Bendea, desemnat Prorector Management Academic, care va trebui să navigheze prin apele tulburi ale academicismului românesc. Alături de el, Prof. univ. dr. Sanda Filip preia frâiele Managementului Cercetării, într-o eră în care cercetarea științifică este mai crucială ca niciodată. Nu în ultimul rând, Prof. univ. dr. habil. Anca Otilia Dodescu, Prorector Management Economic, Antreprenoriat, și Prof. univ. dr. habil. Livia Bandici, Prorector Management Calitate și Administrativ, sunt gata să aducă un suflu nou în economia și administrarea universității.

Într-un rol cheie, Prof. univ. dr. habil. Sorin Domițian Șipoș își asumă poziția de Prorector Internaționalizare și Servicii Sociale, cu promisiunea de a extinde orizonturile internaționale ale universității și de a îmbunătăți serviciile sociale pentru studenți.

Un Pas Înainte sau Unul Înapoi?

Desemnarea acestei echipe stârnește întrebări serioase despre direcția în care se îndreaptă Universitatea Oradea. Este acesta un pas înainte spre inovație și excelență academică sau doar un joc de putere bine orchestrat de rectorul Bungău? Numai timpul va spune dacă acești prorectori vor reuși să îndeplinească așteptările înalte sau dacă vor deveni doar figuri decorative în peisajul educațional românesc.

Sursa: aici

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

Must Read

spot_img