AcasăStiri localeRăzvan Pîrjol devine director general la Turism Felix.

Răzvan Pîrjol devine director general la Turism Felix.

Răzvan Pîrjol preia de azi postul de Director General al companiei hoteliere Turism Felix

Răzvan Pîrjol îl va înlocui în această poziție pe Florin Serac, care era directorul general al companiei hoteliere din anul 2005. De anul trecut până acum, Răzvan Pârjol a avut la dispoziție o perioadă de tranziție comună cu predecesorul său. Pârjol a fost consultant pentru SCT Felix. Se numeşte dl. Pîrjol Emil-Răzvan, în funcţia de Director General al societăţii începând cu dată de 01.05.2024 până în dată de 30.12.2027. Din data de 01.01.2024 până în data de 30.04.2024, domnul Pîrjol Emil-Răzvan va ocupa funcţia de Director General Adjunct al societăţii Turism Felix S.A, menționa anul trecut BVB.

Răzvan Pîrjol a absolvit Glion Institute of Higher Education (GIHE) în anul 1994. După absolvire, Răzvan Pîrjol a ocupat diferite funcții în cadrul organizației, inclusiv o poziție în top management. În anul 2005, acesta a ales calea antreprenoriatului în domeniul hotelier, iar trei ani mai târziu, în 2008 a decis să revină în România în calitate de Director General THR Consulting Group. Răzvan Pîrjol a mai ocupat pozițiile de Președinte Skal International Bucharest și Președintele Bucharest Tourism Board.

La finalul lunii martie a anului trecut, Bursa de Valori București anunța că SIF Oltenia (SIF5) şi-a vândut participația pe care o deținea la compania hotelieră Turism Felix, valoarea tranzacției depășind 44,5 milioane de lei. Acţionarul majoritar al companiei Turism Felix, Transilvania Investments Alliance a informat faptul că a achiziționat acțiunile Turism Felix de la SIF Oltenia, deținând o participație în Turism Felix S.A. de 93%. SIF Oltenia (SIF5) deținea 29,3% din Turism Felix (TUFE).

Sursa: BIHORJUST

Must Read

spot_img