AcasăStiri localePreședintele CJ Vrancea a murit la 46 de ani.

Președintele CJ Vrancea a murit la 46 de ani.

Doliu în PNL! Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea a murit la doar 46 de ani după o răceală neobişnuit de agresivă

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a murit sâmbătă dimineață la Institutul Matei Balş din Bucureşti, acuzând o răceală neobişnuit de agresivă. Conform presei locale, şeful CJ Vrancea avea 46 de ani şi s-ar fi simţit rău în ultimele săptămâni. Cu toate acestea el a participat la începutul acestei săptămâni, la Paris, la o reuniune a Congresului Puterilor Locale de la Consiliul Europei. La întoarcerea din Franţa starea de sănătate a acestuia s-a agravat.

HotNews.ro scrie că în cursul zilei de vineri, Cătălin Toma a fost transferat de urgenţă de la Spitalul Judeţean de Urgenţă Focşani la Spitalul Matei Balş din Bucureşti. Un mesaj de condoleanţe a fost publicat sâmbătă pe pagina de Facebook a Partidului Naţional Liberal, semnat de Nicolae Ciucă, preşedintele formaţiunii.

„Sunt profund întristat de vestea trecerii la cele veşnice a colegului nostru, Cătălin Toma, preşedintele CJ Vrancea. Cătălin era unul dintre politicienii tineri ai partidului, plini de energie, de curaj, de bunăvoinţă. Cătălin şi-a dedicat fiecare moment gândindu-se la binele celor din jur, la familia sa, la comunitatea pe care o administra. Plecarea lui prematură lasă în inimile noastre, ale tuturor, o rană adâncă. Transmit condoleanţe familiei îndurerate. Dumnezeu să îl odihnească în pace!”, a scris preşedintele PNL.

Sursa: eBihoreanul

Must Read

spot_img