AcasăStiri localePolițista din Oradea folosit arma să oprească migranți.

Polițista din Oradea folosit arma să oprească migranți.

Sindicatul Europol sare în apărarea polițistei: „O altă victimă a sistemului corupt și brutal!”

Situația devine din ce în ce mai grotescă în România, iar exemplele scandaloase se înmulțesc, dovedind, încă o dată, că corupția și abuzurile sunt la ele acasă. De data aceasta, o polițistă de frontieră din Oradea este trimisă în fața Consiliului de Disciplină în urma folosirii armamentului din dotare pentru a stopa un grup de 8 migranți afro-asiatici la granița României. Și cum altfel să fie răsplătită curajul și implicarea ei decât fiind sancționată și umilită în fața colegilor? Un adevărat loz în plic pentru integritatea și profesionalismul polițiștilor români!

Șefa Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Oradea, într-un gest de aroganță și incompetență, se pare că a considerat că este mai important să-și încalce propriile regulamente decât să aprecieze intervenția eficientă a polițistei în prinderea unui grup de migranți. Ei bine, așa se întâmplă când valorile morale și responsabilitatea sunt strivite sub imperiul fărădelegii și al depravării.

O mascaradă de disciplină: Lovitura primită de o polițistă devotată în fața sistemului toxic

În loc să fie răsplătită și apreciată pentru profesionalismul de care a dat dovadă, polițista este acum în fața unei aberante „monitorizări” timp de 6 luni, fără nicio bază reală în justiție sau rațiune. Totul pare a fi doar o scenetă jalnică pusă în scenă de niște indivizi corupți și inapți să aprecieze eforturile și sacrificiile celor care își fac meseria cu devotament.

O dezolare în uniformă: Mizeria morală a sistemului dezvăluită de tratamentul aplicat unei polițiste corecte

Este revoltător să vezi cum un sistem bolnav și corupt poate sacrifica cariere și viitorul unor oameni dedicați, în numele unui control absolut și al fricii de a nu fi contestat. Este momentul să fim vocali și să arătăm că aceste abuzuri nu pot și nu trebuie să fie trecute cu vederea. Este momentul să strigăm împreună împotriva nedreptății și incompetenței care își fac loc în inima instituțiilor care ar trebui să ne apere, dar care, de fapt, ne calcă în picioare!

Sursa: Bihor Justițiă

Must Read

spot_img