AcasăStiri localeJudecătorii au descoperit că refuză să-și trimită copiii la școală.

Judecătorii au descoperit că refuză să-și trimită copiii la școală.

Fără să aibă ei înșiși prea multă școală…

Două scopuri fundamentale ale sistemelor educaționale din toată lumea sunt asigurarea unui cadru adecvat pentru dezvoltarea copiilor și pregătirea lor pentru viitor. Aceste obiective stau la baza unui viitor mai bun pentru societate. Cu toate acestea, doi părinți din Bratca s-au considerat, probabil, prea speciali, prea educați și prea excepționali pentru a se conforma legilor și regulilor. Drept rezultat, au ales să-și retragă cei patru copii de la școală, fără a-și asuma consecințele acțiunilor lor deliberat ignorante și nesăbuite. Și iată că acum sunt pe cale să descopere că ignoranța și incapacitatea de a funcționa într-o societate civilizată nu sunt acceptabile.

Să se mute în SUA!

După ce au fost confruntați cu realitățile dure ale sistemului judiciar, soții Liviu și Doinița Oltean ar trebui să-și pună în cumpănă întreaga atitudine nepăsătoare și comportamentul iresponsabil și consecințele acțiunilor lor. Faptul că refuză să-și recunoască eroarea și persistă într-un comportament greșit și potențial dăunător pentru copiii lor demonstrează o lipsă gravă de rațiune și responsabilitate parentală. Soluția simplă: să se mute în SUA! Acolo, vor avea ocazia să-și desfășoare „activitatea educațională” fără a risca inocența și viitorul copiilor lor.

„PRECEDENTUL” OLTEAN

Este îngrijorător faptul că există și alți părinți care adoptă aceeași atitudine ignorantă și inconștientă atunci când vine vorba de educația copiilor lor. Legea și rațiunea par a fi absente din ecuația lor, punând în pericol potențialul și viitorul copiilor lor. În absența unui cadru educațional adecvat și a unei mentalități responsabile, acești părinți perpetuează un cerc vicios de ignoranță și nesăbuință care ar putea avea consecințe devastatoare asupra generațiilor viitoare. Este necesar să fie trase semnale oficiale de alarmă și să fie implementate măsuri clare și ferme pentru a stopa această tendință toxică.

Sursa: Ebihoreanul

Must Read

spot_img