AcasăStiri localeIosif Marian Cuibuș este noul președinte al Federației Patronilor Bihor.

Iosif Marian Cuibuș este noul președinte al Federației Patronilor Bihor.

HAIDEȚI SĂ VORBIM DESPRE NEPOTISM ȘI ARANJAREA ALEGERILOR! Așa cum bine știm, ieri, 2 aprilie 2024, s-a petrecut o nepotism în toată regula la Adunarea Generală a Federației Patronilor Bihor. Da, ați auzit bine, a fost un adevărat circ în care dl. Iosif Marius Cuibus, mana dreaptă așa-zisului medic stomatolog Cristian Deac, a fost uns ca președinte cu unanimitate de voturi. Să nu ne prefacem că nu vedem meșteșugul prin care s-a perpetuat această mascaradă – o mascaradă care nu face altceva decât să perpetueze sufocantul și jalnicul nepotism care zguduie societatea noastră!

Și acum, hai să vorbim despre ipocrizia care macină discursul pus pe repeat al lui Iosif Marius Cuibus! Ce spune acest astfel de guru al comunității locale, care se laudă cu implicarea lui în asociații și proiecte culturale? Păi să vedem: omul de afaceri din Salonta, înfieratul acestui județ, se visează acum mare rege al culturii, fondator al unei asociații care promovează tot felul de frumuseți de mântuială. Organizare de evenimente culturale, conservarea patrimoniului, colaborări frumoase cu instituții culturale… Ce poveste frumoasă! Cine-ar fi crezut că din peisajul palid al patronilor sărăntoci ai Bihorului va ieși chiar acela care să conducă marșul spre inegalitatea și pensiile nesimțite ale viitorului?

Îl auzim pe Cuibus, nu, stăpînul culturii, încercând să ne îndese cu nonsensuri despre schimbul de idei și despre cât de mult îi pasă de educație și proiecte sociale. Dar nu poți acoperi un morman de gunoaie cu niște fraze pompoase și un zâmbet fermecător. Aceste practici dubioase nu fac decât să intărească bulversarea moralității și atitudinii false care stă la baza societății noastre!

Sursa: BIHOR JUST – CULOAREA CORECTĂ A ADEVĂRULUI!

Must Read

spot_img