AcasăStiri localeGeorge Bologan din Bihor devine consilierul lui Klaus Iohannis.

George Bologan din Bihor devine consilierul lui Klaus Iohannis.

George Bologan numit consilier prezidențial

Incident la vârful puterii: Președintele Klaus Iohannis l-a adus în peisaj pe George Bologan, bihoreanul care îi va ține acum spatele în calitate de consilier prezidențial. De-ce? S-ar putea să avem de-a face cu o nouă capcană de corupție sau poate doar un schimb de influență oligarhică la cel mai înalt nivel. Ce se ascunde în spatele acestei mutări aparent banale, dar cu siguranță încărcată de interese ascunse?

George Bologan, oameni de șmecherie în culisele politicii?

Aparent, George Bologan este prețuit pentru activitatea sa diplomatică în Spania, dar ce se află în spatele cortinei de fum? Câtă untură supusă este implicată în numirea sa la Cotroceni? Nu cumva acest schimb de funcție face parte dintr-un angrenaj de nepotism și clientelism, perpetuând astfel ciclul nefast al corupției și compromisurilor?

George Bologan vs. Bogdan Aurescu: Schimb sau evoluție?

Locul de consilier prezidențial a fost eliberat de Bogdan Aurescu, acum judecător la CIJ, lăsând locul liber pentru numirea lui George Bologan. Oare schimbul acesta este unul benefic pentru România sau doar o manevră de culise menită să servească unor interese obscure?

Provocarea lui George Bologan: Tânărul consilier în fața marionetelor politicii

Cu o carieră diplomatică aparent strălucitoare, George Bologan își asumă acum un rol de consilier prezidențial. Dar va fi el doar o marionetă a politicienilor corupti, sau va reuși să rupă lanțurile sub influența corupției și mârșăviilor politice?

Sursa: eBihoreanul

Must Read

spot_img