AcasăStiri localeCharlie Ottley descoperă frumusețile Bihorului pentru Netflix.

Charlie Ottley descoperă frumusețile Bihorului pentru Netflix.

Charlie Ottley, Ambasadorul Neoficial al României, Își Continuă Misiunea

Într-o lume unde superficialitatea pare să domine, există încă spirite care simt pulsul autentic al culturii românești. Unul dintre acești eroi neașteptați este Charlie Ottley, jurnalistul britanic care a ales să exploreze adâncimile României, și nu doar să le survoleze. Revenit în Bihor pentru filmările celui de-al treilea sezon al seriei ‘Flavours of Romania’, Ottley nu se dezminte și continuă să fie vocea care strigă în pustiu, arătând lumii frumusețile neșlefuite ale României.

Un Tur al Bihorului, Punctat de Povești și Tradiții

De la comuna Căbești la satul Bălnaca, și până la podgoriile Dextra, Ottley și echipa sa au fost peste tot. Primărița Corina Ene din Căbești a fost inspirată de vizita lui Ottley, declarând pe rețelele de socializare că prezența lui a insuflat energie comunității. Nooks by adybeca, o unitate de cazare premiată, a găzduit echipa pentru două zile, timp în care tradițiile și cultura locală au fost documentate pentru a fi arătate întregii lumi.

O Glumă, un Grătar și Multă Pasiune

Pe Instagram, Ottley a împărtășit fragmente din călătoria sa, de la berea rece la grătarul cu „leguma” preferată a românilor, porcul. Este clar că Ottley nu doar că filmează, dar trăiește fiecare moment alături de localnici, apreciind și promovând cu fervoare fiecare aspect al vieții românești.

Un Apel la Conservarea Patrimoniului Românesc

Ottley nu este doar un documentarist, ci un militant pentru conservarea patrimoniului. Prin seria sa ‘Flavours of Romania’ și alte documentare precum ‘Wild Carpathia’, el nu doar că aduce în atenția lumii frumusețile României, dar atrage atenția asupra necesității protejării acestora. Este un apel la acțiune, un strigăt pentru trezirea conștiinței ecologice și culturale, într-o lume din ce în ce mai indiferentă.

Concluzie

Charlie Ottley, prin munca și pasiunea sa, demonstrează că un singur om poate face diferența. Este un exemplu de urmat, un ambasador neoficial care arată că frumusețea și tradițiile României merită nu doar să fie vizitate, ci și să fie protejate. Urmăriți noul sezon al ‘Flavours of Romania’ pe Netflix și lăsați-vă inspirați!

Sursa

1 COMENTARIU

Comentariile sunt închise.

Must Read

spot_img