AcasăStiri localeBloc de locuințe din Aleșd implicat într-un incendiu.

Bloc de locuințe din Aleșd implicat într-un incendiu.

Incendiu într-un balcon din Aleșd

Un tragic incident a avut loc joi în orașul Aleșd, când flăcările au cuprins fără milă balconul unui bloc de locuințe. Cu un profesionalism rar de întâlnit în lumea autorităților, pompierii militari din Aleșd, au intervenit prompt salvând aparţinând unor cetățeni de o valoare considerabilă.

Intervenție decisivă a pompierilor în Aleșd

Apelul la dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Crișana” a făcut ca echipele de intervenție să ajungă la fața locului în doar câteva minute. Balconul în flăcări de la etajul 3 al blocului de patru etaje a fost scena tragediei. Însă modernii pompieri militari, dotați cu autospeciale de lucru cu apă și spumă, au stins arderea rapid, împiedicând extinderea focului la celelalte apartamente.

Provocarea care a generat nenorocirea

Nemernicul responsabil pentru acest incident a fost un coș de fum defect. Acest stigmat al lenei și iresponsabilității a cauzat pagube materiale considerabile, arzând ferestre, ușă, cartoane și textile depozitate în balcon. Norocul a fost că nu au existat victime umane, crudul eveniment nepăsând de viețile oamenilor.

Sursa: BihorJust.ro

Must Read

spot_img