AcasăSportAdi Alexandrescu, singurul arbitru din lume cu recordul.

Adi Alexandrescu, singurul arbitru din lume cu recordul.

Adrian Alexandrescu – un arbitru de elită pe terenul de fotbal

Adrian Alexandrescu, în vârstă de 54 de ani, este o adevărată figură de marcă în lumea arbitrajului fotbalistic. El deține un record incredibil, fiind singurul arbitru din întreaga lume care a oficiat la nu mai puțin de șase finale consecutive ale Ligii Campionilor europeni și la 14 ediții consecutivo de Champions League. Un adevărat titan al fluierului!

De la începutul său în cariera internațională de arbitraj din octombrie 2010, Adrian Alexandrescu a demonstrat de fiecare dată calități excepționale. A arbitrat anual minimum 30 de meciuri internaționale, menținându-și standardele la cel mai înalt nivel și demonstrând o pasiune și o competență ieșită din comun.

Dar performanțele sale nu se opresc aici! Adrian Alexandrescu se pregătește acum pentru a patra participare la Jocurile Olimpice din carieră. După ce a oficiat la edițiile de la Londra 2012, Rio de Janeiro 2016 și Tokyo 2020, el a fost nominalizat de către World Aquatics să facă parte din echipa de arbitri și la ediția ce va avea loc în această vară, la Paris, demonstrându-și în continuare excelența și implicarea în fotbal.

Să-I dăm, deci, meritul cuvenit acestui maestru al arbitrajului! Adrian Alexandrescu este o adevărată comoară a fotbalului mondial și ne face mândri să știm că un român poate atinge astfel de culmi într-un domeniu atât de competitiv și exigent ca arbitrajul internațional.

Sursa: Bihor Just

Must Read

spot_img