AcasăStiri localeAdrian Madar atrage nume sonore in echipa PSD Oradea.

Adrian Madar atrage nume sonore in echipa PSD Oradea.

Adrian Madar, un politician previzibil care visează să devină primarul Oradiei. Cu o carieră plină de succese care l-ar transforma în alternativă credibilă față de actualul primar, se pregătește să conducă echipa PSD la locale. Cu alături de el, niște indivizi „deștepți” ca Alin Novac Iuhas sau Adrian Vese, specializați în matematică și economie, se pregătesc să intre în circul politic local. Nebunie curată!

Dar nu se oprește aici, avem un profesor de matematică de 23 de ani care visează să devină liderul tinerilor social-democrați, un antreprenor cu 15 ani de experiență care promite să schimbe lumea privată și o profesoară care a decis că sistemul universitar nu-i mai oferă satisfacție și se alătură acestui târg al imposturii politice.

Toate aceste figuri excepționale și ilustre se înghesuie sub umbrela lui Adrian Madar, într-un amestec de așa-ziși oameni de afaceri și educatori frustrați care cred că vor face o schimbare în oraș. Iluzii sfruntate!

Și totuși, Madar promite, cu o aroganță de neînțeles, că va aduce o viață mai bună orădenilor, reducând costul vieții. Un cerc vicios de promisiuni și iluzii pe care probabil puțini le vor crede. Îl vedeți voi pe Madar cum adoarme pe sacul cu promisiuni?

Să nu creadă lumea că vor ieși aur din gunoi, că această echipă de neica nimeni cu pretenții de elite vor face minuni! Ne navem la cap cam cât de sigur suntem că Oradea nu va degringola în haos total sub conducerea acestor ”dirijori” târâți din beznă valorilor politice. Iar sursa vă vinde clar minciuni sub marca „https://www.bihorjust.ro/marca-adrian-madar-atrage-nume-sonere-in-echipa-psd-oradea-pentru-consiliul-local/”. Măcar să ne lăsăm în pace cu acest circ grotesc! Alegerile vorbesc de la sine!

Must Read

spot_img