AcasăStiri internationaleUn bărbat căutat internațional pentru falsificarea de carduri a fost găsit în...

Un bărbat căutat internațional pentru falsificarea de carduri a fost găsit în Oșorhei și predat autorităților din Germania.

Un potențial maestru al falsurilor de carduri, urmărit internațional, prins la Oșorhei

Incidentul a avut loc pe 2 februarie, când polițiștii din Bihor au pus mâna pe un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Oradea, pe numele căruia autoritățile germane emiseseră un mandat european de arestare. Acest individ este suspectat că a făcut parte dintr-un grup internațional specializat în falsificarea și folosirea frauduloasă a cardurilor de plată, pentru a-și spori veniturile, cu activitate pe teritoriul Germaniei.

Reprezentanții Serviciului de Investigații Criminale au adus bărbatul în fața procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Oradea, care a emis un mandat de reținere pe numele lui pentru 24 de ore. Individul a fost închis la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Poliției Bihorene.

A doua zi, pe 3 februarie, bărbatul a fost prezentat în fața Curții de Apel Oradea, iar magistrații au decis emiterea unui mandat de arestare provizorie pentru 15 zile, în previzibilul scop de a fi predat autorităților judiciare din Germania.

Sursa: Bihor Justiție

Must Read

spot_img