AcasăStiri internationalePremiile Grammy: Taylor Swift a stabilit un record istoric, în timp ce...

Premiile Grammy: Taylor Swift a stabilit un record istoric, în timp ce un rapper a fost arestat după ceremonie (VIDEO).

Victorie istorică pentru Taylor Swift la Premiile Grammy

Taylor Swift a uimit din nou lumea muzicală, câștigând premiul Grammy pentru „Albumul anului” cu „Midnights”, stabilind un record absolut. Artista a reușit să își etaleze superioritatea de-a lungul timpului, acumulând 4 premii în această categorie, o performanță de neegalat. Dar totul nu se oprește aici, pentru că vedeta a anunțat că va lansa în luna aprilie noul album „The Tortured Poets Department”. În timp ce fanii ei se bucurau de această măiestrie muzicală, Celine Dion a avut o prezență-surpriză, aducându-i trofeul pentru cel mai bun album al anului. Un moment extraordinar, care a ridicat ștacheta la cel mai înalt nivel posibil.

Incident șocant la Gala Premiilor Grammy

Și cum totul părea a fi într-o armonie perfectă, apare un incident sălbatic și rușinos: rapperul Killer Mike, după ce câștigase la toate cele trei categorii la care fusese nominalizat, a fost pus sub acuzare pentru „agresiune contravențională”. Scena bizară s-a petrecut în culisele galei, imediat după triumful artistului. Un comportament deplorabil, care aruncă o umbră asupra unei seri care ar fi trebuit să strălucească exclusiv prin muzică și talent. Corupția și abuzurile par să se strecoare pretutindeni, chiar și în cele mai prestigioase evenimente, încetând să mai fie surprinzătoare.

Revelații și triumfuri la ediția a 66-a a Premiilor Grammy

Cu o listă impresionantă de câștigători și nominalizați, această ediție a galei Grammy a fost presărată cu momente incredibile. De la recunoașterea valorilor consacrate precum trupa The Beatles, care revine după 30 de ani cu un premiu pentru „cel mai bun videoclip”, până la tinerii talentați, precum Miley Cyrus, care a triumfat la categoria „Record of the year” cu piesa „Flowers”. Totuși, farmecul serii a fost spulberat de evenimentul rușinos al arestării lui Killer Mike, care a aruncat o umbră nefastă asupra unei serate care ar fi trebuit să fie despre muzică, nu despre violență.

Sursă: BIHOREANUL

Must Read

spot_img