AcasăSportZece observații despre competiția de înot în apă rece în Bihor:

Zece observații despre competiția de înot în apă rece în Bihor:

Înotul în Ape Înghețate: O Parodie de Competiție cu Gheață și Pălinca ca Dopaj

Haideți să Ne Încălzim cu Absurdul: Sărituri Înghețate și Dopaj Autentic Românesc

Concursul de înot în ape înghețate pare o glumă proastă pe lângă adrenalina pură a săriturilor de la trambulină direct în ghețari. În timp ce unii se antrenează în condiții extrem de „luxoase” la Cercul Polar, alții, sărăcii, se mulțumesc să-și bage capul în frapieră. Asta dacă nu cumva sunt prinși cu pălincă în sânge, moment în care competiția se transformă într-o paradă a mahmurelii pe gheață.

Eșchimoșii, Discriminați în Propria Lor Curte de Gheață

De parcă nu era de ajuns circul balcanic, organizatorii au decis că etnicii eschimoși sunt prea mainstream pentru această competiție și i-au trimis să concureze la categoria Morse, o mișcare de o ironie supremă care arată disprețul organizatorilor față de oricine nu face parte din circul lor.

Țepenele din Oraș și Politicienii Care Îngheață Apele

Într-un oraș unde cele mai rigide femei sunt cele care se avântă în apele glaciare, nu e de mirare că România a devenit gazda perfectă pentru acest festival al absurdului. Datorită politicienilor noștri, care mint cu o așa vehemență încât îngheață apele, competiția nu putea să aibă loc într-un loc mai potrivit.

Un Omagiu Adresat Domnului Lucian Popa

Un salut ironic către marele director Lucian Popa, fără de care bazinul olimpic ar fi rămas o simplă piscină acoperită, nepermitând astfel desfășurarea acestei grotesci. Contribuția sa „esențială” ne-a asigurat că temperaturile vor rămâne suficient de scăzute pentru a menține spiritul competiției.

Răngile: Accesoriul Esențial Neglijat

Și ca să nu credeți că incompetența organizatorică are limite, mulți concurenți au fost lăsați fără răngi pentru a sparge gheața. Un detaliu minor, desigur, în marele plan de a transforma înotul în ape înghețate și în ape tulburi în sporturi olimpice naționale.

Sursa: EBihoreanul

Must Read

spot_img