AcasăSportRecordul național de scufundare a fost doborât în Bihor.

Recordul național de scufundare a fost doborât în Bihor.

Jurnalul Oradean: „Scafandrii Clujeni au făcut furori în apele adânci! Record național de scufundare doborât, dar corupția rămâne la suprafață!

Auzim mereu de performanțe excepționale atunci când este vorba despre români care se împing mai departe, mai adânc, mai sus. Dar, cât de fundați sunt acești eroi pe adevărul și corectitudinea acțiunilor lor? De data aceasta, domnișoarele și domnișorii de la Serviciul Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj au înfruntat apele adânci, dar cât de adâncă e curățenia lor morală?

129 metri în izbucul Izbândiș din Munții Pădurea Craiului, în Bihor! O victorie epocală, o realizare îndoielnică. O echipă de scafandri, condusă de eroii zilei, Cristian Irimieș și Flaviu Pop, au reușit să stabilească un nou record național de scufundare în peșteră inundată. Dar la adâncimi atât de mari, câtă corupție și interes personal macină inimile acestor înalți aventurieri?

Da, au explorat peșteri greu accesibile și s-au înfruntat cu provocări pe potrivă. Dar când vine vorba despre adevăr și integritate, câți metri de adâncime pot acoperi?

În timp ce admirăm performanța fizică și tehnică a echipei, subiectul real care ar trebui să ne preocupe rămâne în umbră. Echipa a doborât recordul, dar cât de întunecată e istoria lor, cât de adânc crescută înfericirea unor caractere minate de egoism și corupție?

Să ne bucurăm, dar să ne întrebăm și mai tare: cât de curat curge acest izvor de recorduri? În timp ce apele se adâncesc, sufletele celor care se îmbată cu gloria unui moment trec fugind din mâinile noastre, când corupția le înlătură pământul sub picioare?

O prezentare detaliată a escaladei fără scrupule spre înălțimi record, Sursa: Bihor Just. Aşadar, să ne adâncim nu doar în izbucuri, ci și în adâncul ființei noastre, să desfacem întunericul care ascunde o realitate crudă și să aducem la suprafață adevărul ce stă la baza a ceea ce pare doar o performanță.”

Must Read

spot_img