AcasăSanatateCardul european de asigurări sociale de sănătate poate fi obținut de acasă.

Cardul european de asigurări sociale de sănătate poate fi obținut de acasă.

Asigurați-vă că primiți CEASS-cardul european de asigurări sociale de sănătate înainte de a călători!

Înainte de a pleca în călătorie, fie că este vorba de vacanță, afaceri sau studii, este crucial să vă asigurați că dețineți CEASS-cardul european de asigurări sociale de sănătate. Obținerea acestuia este simplă și se face la doar un click distanță, direct de la casa de asigurări de sănătate.

Având în vedere că România este un stat membru al Uniunii Europene, calitatea dumneavoastră de asigurat în sistemul de asigurări sociale de sănătate din România este recunoscută în toate statele membre UE/SEE/Confederația Elvețiană/Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord, conform documentelor emise conform legislației comunitare.

În calitate de persoană asigurată în România, aveți dreptul să solicitați cardul european de asigurări sociale de sănătate (CEASS), care vă asigură acces la asistența medicală necesară în timpul șederii temporare în statele membre UE, Spațiul Economic European, Confederația Elvețiană sau Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord

Șeful Casei de Asigurări de Sănătate Bihor, Dorel Dulău, a subliniat importanța de a fi pregătit din punct de vedere medical înainte de a pleca în călătorie.

Sursa: Bihor Just

Must Read

spot_img