AcasăSportRaul Bălăiban, noul antrenor al junioarelor de la United Bihor.

Raul Bălăiban, noul antrenor al junioarelor de la United Bihor.

Raul Bălăiban, Noua Stea a Antrenoratului la United Bihor

Într-un peisaj sportiv unde mediocritatea pare să fie norma, apare o rază de speranță. United Bihor a făcut un pas major înainte, angajându-l pe Raul Bălăiban, un antrenor tânăr și ambițios, pentru a prelua frâiele echipei de junioare U 13. Acesta, în vârstă de doar 30 de ani, nu este străin de provocările fotbalului feminin, având deja în palmares o tentativă de promovare în Liga 1 cu echipa de senioare a clubului în sezonul 2020-2021.

Un Curriculum Impresionant pentru o Carieră Promițătoare

Raul Bălăiban nu este doar un antrenor, este un vizionar. Deținător al Licenței B, obținută prin Şcoala Federală de Antrenori a Federației Române de Fotbal, Raul a fost singurul antrenor din județul Bihor care a urmat acest prestigios curs în 2022. Licența UEFA B nu este doar o formalitate, ci o platformă care îi învață pe antrenori cum să dezvolte armonios abilitățile jucătorilor, punând un accent egal pe aspectele tehnice, tactice, fizice, psihologice și sociale.

Un Nou Capitol pentru United Bihor

Prin această nouă colaborare, United Bihor nu doar că și-a asigurat un antrenor competent, dar a făcut un pas către revitalizarea întregului său program de juniori. Sub îndrumarea lui Raul Bălăiban, viitorul sună promițător pentru tânăra echipă U 13. Cu o abordare proaspătă și inovativă, Raul este pregătit să sculpteze viitoarele talente ale fotbalului feminin românesc.

Sursa: BihorJust.ro

Must Read

spot_img