AcasăSportOrădeanca Kassandra Cristian, în vârstă de 10 ani, câștigă aur la World...

Orădeanca Kassandra Cristian, în vârstă de 10 ani, câștigă aur la World Championships of Performing Arts din California.

Explozie de Talente: Kassandra Cristian, Steaua României în America!

La doar 10 ani, Kassandra Cristian nu numai că a reprezentat România, dar a și cucerit podiumul la cel mai prestigios concurs de talente din lume, World Championships of Performing Arts, desfășurat în Long Beach, America. Această mică eroare a scenei a defilat cu grație în ținută casual și de seară, demonstrând că moda este la fel de mult despre atitudine pe cât este despre haine. Dar nu s-a oprit aici! Kassandra a adăugat și trei momente impresionante de gimnastică ritmică, sport pe care îl practică cu pasiune de la vârsta de trei ani și jumătate.

Triumful la Modeling: Medalie de Aur cu Punctaj Maxim

Într-o lume unde fiecare detaliu contează, Kassandra a reușit să obțină punctaj maxim la categoria de modeling, un triumf rar și remarcabil. Prestația ei impecabilă i-a adus nu doar medalia de aur, ci și placheta de aur, ambele recunoscându-i nu numai talentul, dar și dedicația și munca asiduă. Antrenată de Andrada Bălaș de la Ritmic Art Oradea, Kassandra a arătat că disciplina și pasiunea pot duce la performanțe de nivel mondial.

Strălucire pe Scena Gimnasticii Ritmice

Deși a dominat pe podiumul de modeling, Kassandra nu a fost străină nici de succes în gimnastica ritmică, unde a obținut o impresionantă medalie de argint. Competiția a fost acerbă, cu peste 2400 de concurenți din întreaga lume, dar tânăra Orădeancă a știut cum să se distingă și să capteze atenția juriului și a publicului.

Un Viitor Luminos în Arta Performanței

Descoperită și selectată de nimeni altul decât Cătălin Botezatu pentru a participa la acest prestigios concurs, Kassandra Cristian are toate premisele pentru o carieră strălucitoare în lumea artei performative. După cum a explicat mama ei, Daniela Cristian, participarea la acest concurs nu a fost doar o oportunitate de a străluci, ci și o platformă de a crește și de a se dezvolta într-un mediu competitiv internațional.

Sursa: https://www.bihorjust.ro/galerie-oradenca-de-10-ani-kassandra-cristian-aur-la-cel-mai-mare-concurs-de-talente-din-lume-world-championships-of-performing-arts-din-california/

Must Read

spot_img