AcasăSportNou antrenor la echipa U19 a CS Oșorhei.

Nou antrenor la echipa U19 a CS Oșorhei.

Revoluție în Antrenorat la CS Oșorhei!

Într-o mișcare strategică menită să zguduie temeliile fotbalului juvenil, Clubul Sportiv Oșorhei a făcut un anunț bombă: Giura Răzvan, până acum antrenorul echipei de seniori, va prelua frâiele echipei U19. Această decizie nu este doar o simplă schimbare de antrenori, ci o declarație de intenții că la Oșorhei, performanța și fair-play-ul nu sunt doar cuvinte în vânt.

Sorin Danciu – De la Copii la Portari

Într-o altă manevră strategică, Sorin Danciu, până acum antrenorul echipei de copii, este promovat ca antrenorul de portari al întregului club. Această schimbare subliniază dorința clubului de a consolida nu doar echipa de juniori, ci întreaga structură a clubului. Danciu va avea acum misiunea de a modela viitorii portari ai clubului, asigurându-se că fiecare dintre ei este pregătit să apere culorile clubului cu aceeași pasiune și dedicare.

Un Club, O Echipă, O Familie

Președintele CS Oșorhei – Secția Fotbal, Cristian Indrei, a transmis un mesaj clar: “CS Oșorhei nu este doar un club, este o echipă unde fiecare jucător, antrenor și suporter contează.” Această filozofie este acum mai evidentă ca niciodată, cu aceste schimbări radicale în structura de antrenorat. Prin aceste mutări, CS Oșorhei își propune să devină un model de urmat în fotbalul românesc, punând accent pe continuitate, performanță și integritate.

Sursa: https://www.bihorjust.ro/nou-antrenor-la-echipa-u19-a-cs-osorhei/

Must Read

spot_img