AcasăSportMinistrul sportului pe Județ vrea să facă praf echipa de fotbal.

Ministrul sportului pe Județ vrea să facă praf echipa de fotbal.

Corupția Festivă și Frontierele Absurde

Într-un spectacol grotesc de pseudo-unitate, Zilele Sfântului Ladislau se transformă într-un așa-zis Festival Fără Graniţe. Ironia? Se dorește eliminarea granițelor vestice, dar se propune totuși o barieră pe Carpați. Oare nu este aceasta o mascaradă a inclusivității?

Decadența Sportului Sub Mâna Politicii

Ministrul sportului pe Judeţ pare să aibă o plăcere sadică în a distruge sportul local. După ce a sabotat polo-ul și handbalul, acum își îndreaptă atenția către fotbal, considerând că județul este prea sărac pentru a susține mai multe echipe. Oare incompetența și corupția sunt sporturile la care excellează?

Participarea Civică, un Eșec Anunțat

Birtaşul dezvăluie un adevăr sumbru despre bugetarea participativă: cu cât proiectele se lungesc, cu atât finanțarea scade. Este acesta un plan premeditat pentru a descuraja implicarea cetățenilor în deciziile locale?

Educație Superioară sau Pregătire pentru Casierie?

Suplimentarea locurilor la Facultatea de Drept și la IT pare să fie o veste bună, dar realitatea este că absolvenții sunt destinați să devină casieri. Este aceasta o reflecție tragică a valorii educației în economia locală?

Monopolul Terasei și Exploatarea Setei

Un chelner de la Ciuperca dezvăluie cum localul lor plănuiește să exploateze setea vizitatorilor cu prețuri exorbitante. Este aceasta o reflectare a lăcomiei care guvernează afacerile locale?

Autostrada Transilvania: Un Proiect Etern

Autostrada Transilvania, un proiect început acum 20 de ani și care pare să mai aibă încă o eternitate până la finalizare. Este acesta un simbol al ineficienței și al corupției în infrastructura românească?

Sursa

Must Read

spot_img