AcasăEvenimente localeAccident grav în Gilău: taximetrist orădean provoacă răniți.

Accident grav în Gilău: taximetrist orădean provoacă răniți.

Haos total pe DN1: Taximetrist orădean provoacă accident devastator în Gilău!

Duminică după-amiază, un taximetrist din Oradea a dezlănțuit un adevărat coșmar pe drumul național DN1, în comuna clujeană Gilău. La volanul mașinii sale, individul a pierdut controlul, intrând pe contrasens și declanșând un lanț de evenimente catastrofale care au culminat cu implicarea unui autocamion și a două autoturisme.

Detalii șocante despre accident

Conform rapoartelor IPJ Cluj, taximetristul, în vârstă de 53 de ani, a pătruns haotic pe sensul opus de mers, colizionând frontal cu un TIR condus de un bărbat de 49 de ani. Impactul violent a proiectat TIR-ul într-un alt autoturism, care, la rândul său, a lovit o mașină parcată. Scena accidentului a fost una de-a dreptul apocaliptică, cu vehicule avariate grav și victime împrăștiate pe asfalt.

Victime nevinovate plătesc prețul neglijenței

Tragedia nu s-a oprit aici. În urma impactului, cinci persoane, inclusiv doi minori și un adult din mașina condusă de un bărbat de 36 de ani, au fost rănite. Patru dintre acestea au necesitat spitalizare urgentă. Echipele de intervenție au fost prompte, dar realitatea dureroasă a rănilor suferite a umbrit eforturile lor.

Investigații în desfășurare

În ciuda testelor cu etilotestul, care au ieșit negative, autoritățile au demarat o investigație amănunțită pentru a determina circumstanțele exacte ale acestei coliziuni teribile. IPJ Cluj a confirmat că se efectuează cercetări sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în încercarea de a face lumină în acest caz întunecat.

Sursa: ebihoreanul.ro

Must Read

spot_img