AcasăSportLa sfârșitul cantonamentului, FC Bihor a învins Bihorul Beiuș cu 6-1 într-un...

La sfârșitul cantonamentului, FC Bihor a învins Bihorul Beiuș cu 6-1 într-un meci amical.

Fotbaliştii de la FC Bihor au încheiat vineri cantonamentul de zece zile pe care l-au avut la Băile Felix.

Pregătirea centralizată s-a încheiat cu un nou joc amical. De această dată, roş-albaştrii au întâlnit, pe terenul sintetic al Bazei Sportive Transilvania Academy, echipa CS Bihorul Beiuş. Cu toate că au venit după o perioadă intensă de pregătire, unde s-a pus accentul pe latura fizică, elevii antrenorului Florin Farcaş au arătat o poftă bună de joc, au dominat partida şi s-au impus cu scorul de 6-1, după ce la pauză conduceau cu 2-0. Golurile au fost marcate de Sergiu Jurj, în minutul 5, Sergiu Ciocan, în minutul 20, Marius Hosu, în minutul 61, George Cherman, în minutul 69, Alexandru Stoian, în minutul 76, şi Ionuţ Hebriştean, în minutul 87.

Din nou, două echipe distincte

Antrenorul Florin Farcaş a început meciul cu: Mihai Pînzariu – Călin Jurj, Sergiu Bactăr, Ricardo Farcaş, Loren Ioviţă – Andrei Moga, Vadim Calugher, Andrei Vînău – Sergiu Ciocan, Sergiu Jurj şi Florin Chitaş. Debutul de joc a fost furtunos, astfel că în minutul 5 FC Bihor a deschis deja scorul, după ce, pe partea stângă, Florin Chitaş a driblat tot ce i-a ieşit în cale, iar apoi l-a servit ideal în faţa porţii pe Sergiu Jurj, care a înscris din şase metri. Atacurile orădene au continuat şi, în minutul 8, angajat pe partea dreaptă, Sergiu Ciocan a întors un adversar, iar apoi a şutat din unghi de 45 de grade, dar mingea a lovit bara transversală. Peste alte trei minute, acelaşi Sergiu Ciocan a executat o lovitură de la colţul terenului, iar din şase metri Loren Ioviţă nu a reuşit să înscrie. În minutul 18, Călin Jurj l-a angajat în careu pe Sergiu Jurj, acesta a scăpat singur cu portarul, a driblat în stânga, dar goalkeeperul beiuşenilor a reuşit să respingă. În minutul 20 scorul a devenit 2-0, după ce Florin Chitaş a centrat de pe partea stângă, Sergiu Ciocan a preluat în dreapta, a driblat scurt şi a şutat din unghi de 45 de grade, în dreapta portarului. Până la pauză s-a mai consemnat o lovitură liberă în minutul 39, pe care a executat-o, de la 22 de metri, acelaşi Sergiu Ciocan, dar a scos portarul în corner. Astfel, prima jumătate a disputei s-a încheiat cu 2-0.

Sursa: https://www.ebihoreanul.ro/stiri/la-finalul-cantonamentului-fc-bihor-a-castigat-cu-6-1-amicalul-cu-bihorul-beius-184330.html

Must Read

spot_img