AcasăSportFC Bihor a pierdut meciul amical cu CSM Lugoj, încheiat cu scorul...

FC Bihor a pierdut meciul amical cu CSM Lugoj, încheiat cu scorul de 1-2, și se desparte de un jucător.

FC Bihor: Încă o Înfrângere „Amicală” și un „Adio” cu Gust Amar

Scârboșenii pe Gazon: Cum s-au Făcut de Râs în Ultima Lor Pățanie

Într-o paradă a mediocrității, FC Bihor, cu un entuziasm aproape comical, a reușit să se împiedice din nou în propria mizerie. Sâmbătă, sub privirile dezamăgite ale celor câțiva optimiști, „gladiatorii” noștri s-au luptat cu vântul pe Baza Sportivă Transilvania Academy, încăierându-se cu CSM Lugoj, campionii incontestabili ai Ligii 4 Timiş. Cu un scor de 2-1, în favoarea lugojenilor, bihorenii s-au întors acasă cu coada între picioare, după ce la pauză, timișenii deja își etalau superioritatea cu un 1-0.

În ciuda unui arsenal de ocazii, echipa noastră „prestigioasă” a ales să desfăşoare un spectacol jalnic, ratând cu o grație de invidiat orice șansă de a marca, până când Călin Jurj a reușit, în minutul 88, să spargă gheața, trăgând un șut la poartă care mai degrabă a semănat cu un strigăt disperat decât cu o încercare de gol. Tacticile antrenorului Florin Farcaş, schimbând echipa ca pe șosete, nu au făcut decât să adâncească haosul pe teren.

Încă un Leu în Părăsirea Corabiei: Ionuţ Dacian Ban își Ia La Revedere

Într-o notă mai puțin surprinzătoare, dar cu siguranță la fel de dezolantă, FC Bihor și-a luat adio de la Ionuţ Dacian Ban, unul dintre puținii jucători care mai păreau să aibă un strop de dedicație. După o vară de vis și peste 50 de meciuri, în care a jucat mai mult pe post de decor, Ban și-a luat la revedere, lăsând în urmă o echipă care pare să fi uitat demult ce înseamnă victoria și onoarea pe teren. Clubul, într-un gest de „generozitate”, i-a mulțumit lui Ionuţ pentru „contribuția” lui, în timp ce restul lumii se întreabă când va decide și echipa să își ia adio de la sine însăși.

Sursa: ebihoreanul.ro

Must Read

spot_img