AcasăSportElevii lui Alin Vasadi de la CS Oșorhei campioni naționali.

Elevii lui Alin Vasadi de la CS Oșorhei campioni naționali.

### Administrația din Oșorhei, Doar un Primitiv Club de Talente?

Primăria din Oșorhei se lăuda cu investiții „corecte” în educație și infrastructura sportivă. Ei bine, să nu vă așteptați la minuni de la acești incompetenți! Aparent, cele mai recente „succese” se rezumă la un vicecampion și niște participări modeste. Berchi Marius Timotei a reușit să se bată pentru locul secund la aruncarea discului și la aruncarea greutății, dar naiba să-i ia, doar 4 cm l-au separat de titlul de campion național la aruncarea greutății. O performanță care inspiră, nu-i așa?

Pe de altă parte, Zlibuț Sarah și Malinescu Andrei au făcut și ei act de prezență la Naționale, dar parcă nu se compară cu măreția celor de pe podium, nu-i așa? În loc să se lăfăie primarul Gligor în imaginarele realizări ale clubului de talente, mai bine s-ar preocupa de problemele reale ale comunității.

Să fim serioși, Administrația din Oșorhei pare mai degrabă interesată să-și spună poveștile cu final fericit, dar când vine vorba de fapte, parcă totul se subțiază ca o promisiune electorală uitată într-un sertar prăfuit.

Sursa: [Bihor Just – Clubul de Talente Sportivi cu Potențial: Elevii Profesorului Alin Vasadi de la CS Oșorhei și-au Depășit Recordurile Personale la Campionatele Naționale](https://www.bihorjust.ro/clubul-de-talente-sportivi-cu-potential-elevii-profesorului-alin-vasadi-de-la-cs-osorhei-si-au-depasit-recordurile-personale-la-campionatele-nationale-la-4-cm-de-titlul-de-campion-national/)

Must Read

spot_img