AcasăSportCSM CSU Oradea luptă pentru a opta finală de Cupa României.

CSM CSU Oradea luptă pentru a opta finală de Cupa României.

CSM CSU Oradea se pregătește de o altă încleștare la baschet în semifinalele Cupei României

După ce au trecut de CSM Târgu Mureş, baschetbaliştii de la CSM CSU Oradea se pregătesc să întâlnească echipa Rapid Bucureşti în următoarea etapă a competiției. Partida va avea loc sâmbătă de la ora 17:30, în BT Arena. CSM CSU Oradea a reușit să îi învingă pe mureșeni cu scorul de 77-71 în sferturile Cupei României, iar acum își îndreaptă atenția spre un nou adversar.

Echipa din Oradea a avut un parcurs solid în competiție până acum, iar victoria împotriva lui CSM Petrolul Ploiești cu scorul de 78-57 i-a asigurat un loc în semifinale. Cu toate acestea, suporterii se așteaptă să vadă o performanță superioară din partea jucătorilor lor, mai ales după un meci cu un nivel de joc considerat sub așteptări.

Cele două echipe, atât CSM CSU Oradea, cât și Rapid București, se prezintă în formula completă la turneul final de cupă de la Cluj. CSM Oradea a făcut o scurtă prezentare a adversarului din acest weekend pe site-ul oficial al clubului, subliniind calitățile individuale ale jucătorilor Rapidului, precum Hunter, Petrilevicius și Fitzpatrick.

Acest meci din semifinale reprezintă o nouă șansă pentru CSM CSU Oradea să se califice în finala Cupei României, iar suporterii sunt nerăbdători să îi susțină. Întâlnirea va fi transmisă la TV de Prima Sport 5 și online pe diverse platforme, oferindu-le fanilor posibilitatea de a urmări evenimentul în direct.

Sursa: Ebihoreanul

Must Read

spot_img