AcasăSportCSM CSU Oradea a câștigat cu 17 puncte în meciul cu Rapid...

CSM CSU Oradea a câștigat cu 17 puncte în meciul cu Rapid și a început în forță în TOP 10 din Liga Națională.

img

CSM CSU Oradea Zdrobește Visele Rapidului într-un Carnaval al Supremației!

Orădenii Pun Stăpânire pe Teren și Inimi într-un Spectacol de Forță și Abilitate!

Într-o seară de luni, când majoritatea mortalelor se complac în banalitatea existenței lor, gladiatori ai baschetului de la CSM CSU Oradea au decis să scrie istorie pe teritoriul bucureștenilor de la Rapid, făcându-i praf cu un triumf zdrobitor de 86-69. A fost o lecție de baschet predată cu toată vehemența din lume, unde roș-albaștrii, sub bagheta magică a maestrului Cristian Achim, au controlat jocul ca niște adevărați monarhi ai terenului. Primele zece minute au fost doar încălzirea, cu un 21-20 care mai mult i-a amăgit pe rapidiști cu o speranță iluzorie.

De parcă ar fi fost scena unui circ balcanic, giuleștenii au crezut că pot prelua conducerea, dar orădenii, cu Cătălin Baciu în rolul principal, au revenit ca o furtună, lăsând adversarii să tremure sub autoritatea lor. Până la pauza mare, diferența s-a adâncit, iar la jumătatea partidei, CSM CSU Oradea domnea suveran cu 47-35. În sfertul trei, orădenii au continuat să-și etaleze măiestria, distanțându-se și mai mult.

Rapidul a încercat disperat să recupereze în ultimul act, dar tot ce au reușit a fost să se apropie dezastruos de o diferență de doar zece puncte, înainte ca orădenii să închidă spectacolul cu un final triumfător de 86-69. În acest balet al măiestriei pe teren, revenirea lui Nikola Markovic a fost ca un balsam pentru sufletele orădenilor, iar Erick Neal, cu o performanță de 22 puncte, a fost dirijorul acestei simfonii de precizie și forță. Alături de el, Cătălin Baciu și camarazii săi au țesut această victorie memorabilă, marcând începutul triumfător în TOP 10 pentru echipa orădeană, care acum se mândrește cu un bilanț de 7-2, menținându-se pe locul 2 al clasamentului. Următoarea bătălie se anunță sâmbătă, 3 februarie, pe teren propriu, unde CSO Voluntari va încerca să supraviețuiască furtunii orădene la Oradea Arena, începând cu ora 20:30.

Sursa: ebihoreanul.ro

Must Read

spot_img