AcasăSportCsaba Preklet, fotbalist cu 33 de jocuri în Ungaria.

Csaba Preklet, fotbalist cu 33 de jocuri în Ungaria.

Csaba Preklet, fundașul experimentat adus de FC Bihor

Fanii echipei FC Bihor sunt informați despre noul transfer, Csaba Preklet, un fotbalist cu experiență care a strâns nu mai puțin de 33 de jocuri în prima ligă a campionatului Ungariei. Acesta vine să completeze echipa cu cele 239 de meciuri în al doilea eșalon din țara vecină. Născut în 25 aprilie 1991, în Ungaria, acest fundaș înalt de 1,84 metri are un palmares divers, evoluând atât în poziția centrală, cât și pe benzi. Mai mult decât atât, Preklet vine cu mai multe selecții și meciuri pentru naționalele de tineret ale Ungariei, demonstrând astfel valoarea sa în domeniu.

Un palmares care impresionează și un viitor promițător

Csaba Preklet a semnat un contract cu FC Bihor până în 2025, dar trecutul său fotbalistic este unul plin de evenimente. Cu o cupă a Ungariei câștigată în sezonul 2010/2011 alături de Kecskeméti TE, Preklet vine acum să-și demonstreze valoarea în echipa din Oradea. Trecând prin diverse echipe precum Reggina Primavera, Egri FC sau Zalaegerszegi TE FC, acest fotbalist are în spate o carieră bogată și variată, ce va aduce un suflu nou în cadrul echipei bihorene.

Un nou început pentru Preklet la FC Bihor

Astfel, transferul lui Csaba Preklet de la ACS Târgu Mureș la FC Bihor reprezintă o mutare strategică pentru echipa din Oradea. Cu experiența și abilitățile sale bine puse în valoare, acest fundaș promite să aducă un plus de valoare echipei și să contribuie la obținerea unor rezultate de succes în competițiile viitoare. Fanii așteaptă cu nerăbdare să-l vadă pe Preklet în acțiune și să-i susțină evoluția în tricoul echipei lor favorite.

Sursa: FC Bihor

Must Read

spot_img