AcasăSportCS Oșorhei a participat la Campionatul de Fotbal Caritabil.

CS Oșorhei a participat la Campionatul de Fotbal Caritabil.

Solidaritate prin Sport: CS Oșorhei la Cupa Mini Fotbal „Joacă pentru ce Contează”

Într-o demonstrație de solidaritate și entuziasm, echipa CS Oșorhei a strălucit la ediția a II-a a Cupei Mini Fotbal „Joacă pentru ce Contează”. Sub îndrumarea dedicată a Karmen Chimerel, evenimentul a avut un scop nobil: achiziționarea unui microbuz adaptat pentru persoane cu dizabilități. Competiția a fost gazduita pe 15 iunie 2024, la Liceul cu Program Sportiv „Bihorul”, unde entuziasmul și dorința de a contribui la binele comunității au fost palpabile.

Echipa CS Oșorhei: Ambasadori ai Compasiunii

Reprezentată de echipele U9 și U12, pregătite meticulos de profesorul Șerban Man și jucătorul Andrei Alungi, CS Oșorhei nu doar că a demonstrat abilități fotbalistice, dar a și subliniat importanța solidarității. Copiii, prin jocul lor, au reușit să aducă un omagiu valorilor umane, demonstrând că sportul este mai mult decât competiție, este un vehicul pentru schimbare socială pozitivă.

Un Festival al Bucuriei și Speranței

Evenimentul a depășit granițele unui simplu turneu sportiv, transformându-se într-o sărbătoare a comunității. De la dansurile cu Ilaria Cherloabă la momentele pline de veselie oferite de Prietenii Veseliei, fiecare activitate a fost concepută pentru a aduce zâmbete și a oferi speranță. Solidaritatea a fost adevăratul câștigător al zilei, cu fiecare pas de dans și fiecare gol marcat întărind legăturile dintre participanți.

Un Tribut Adus Organizatorilor și Participanților

Ovații și mulțumiri speciale se îndreaptă către Karmen Chimerel, a cărei energie și devotament au făcut posibil acest festival al speranței și bucuriei. Felicitări pentru succesul remarcabil al evenimentului și pentru impactul profund și pozitiv asupra comunității. Sub sloganul „Fă lucruri mici cu dragoste mare”, CS Oșorhei își reafirmă angajamentul de a utiliza sportul ca o forță pentru bine și inspirație.

Sursa

Must Read

spot_img