AcasăSportBoxeri darnici donează bandă de alergat spitalului.

Boxeri darnici donează bandă de alergat spitalului.

Solidaritate și generozitate în lumea boxului

Sportivii clubului Basti Box din Oradea au făcut un gest demn de toată lauda, donând o bandă de alergat unei secții de recuperare a Spitalului Clinic Județean de Urgență. Banii necesari au fost strânși cu greu, în ultimele două săptămâni, din contribuțiile fiecărui membru al clubului și a unor prieteni buni. Cu toate acestea, gestul lor a fost unul deosebit de nobil, având în vedere că destinația banilor era o secție de recuperare unde pacienții învață să meargă din nou, după diverse accidente grele sau probleme de sănătate extrem de serioase.

Eforturile antrenorului Dacian Chișvasi

Antrenorul clubului, Dacian Chișvasi, a fost motorul din spatele acestei acțiuni caritabile. El a împins sportivii să strângă bani pentru a cumpăra banda de alergat, conștient fiind de importanța ei pentru pacienții care trec prin momente dificile. Chișvasi însuși a trecut printr-un accident grav și a făcut recuperare în aceeași secție, observând nevoia acută de echipamente noi și moderne.

Un exemplu de comunitate implicată

Este de remarcat și implicarea unui fost sportiv și a altor persoane care au susținut financiar această cauză nobilă. Gesturile lor, alături de eforturile sportivilor și antrenorului, au dus la strângerea sumei necesare pentru achiziționarea echipamentului medical. Cu toții au fost răsplătiți cu mulțumiri și recunoaștere din partea kinetoterapeuților din secție. Un exemplu de solidaritate și generozitate care merită să fie recompensat cu apreciere din partea întregii comunități locale.

Sursa: Bihoreanul

Must Read

spot_img