AcasăSportBihorenii așteaptă pe Iuliu Bodola pentru meci important.

Bihorenii așteaptă pe Iuliu Bodola pentru meci important.

Meci decisiv pentru FC Bihor în fața propriilor suporteri

După egalul din deplasare, FC Bihor se pregătește pentru un meci crucial împotriva ACSO Filiași, considerat cel mai important al sezonului. Este momentul în care echipele se întâlnesc în barajul de calificare, iar victorioasa va avansa în finala decisivă împotriva câștigătoarei dintre Poli Timișoara și CSC Ghiroda.

Apel la susținere din partea jucătorilor și a conducerii

Echipa și staff-ul FC Bihor transmit un mesaj clar către suporteri: au nevoie de sprijinul lor în număr cât mai mare la acest meci crucial. Este momentul să arătăm unitate, să le dăm băieților energia de care au nevoie pentru a obține victoria și a se califica în finală. Un bilet pentru meci costă 10 lei și poate fi achiziționat atât online, cât și de la Casieria Poarta 3, în ziua meciului, începând cu ora 16:00, în limita disponibilității.

Accesul pe stadion este permis și pe bază de abonament, iar persoanele cu dizabilități și copiii cu vârsta de până în 14 ani au acces gratuit. Suporterii sunt invitați să intre pe stadion începând cu ora 16, pe porțile 2, 3 și 5, pentru a crea o atmosferă puternică și să își susțină echipa în această confruntare importantă.

Sursa: BIHOR JUST

Must Read

spot_img