AcasăSanatateUn băiat de 17 ani are nevoie urgentă de sânge.

Un băiat de 17 ani are nevoie urgentă de sânge.

Tragedie și Disperare în Comunitatea Bihoreană

Într-o atmosferă tensionată și plină de disperare, un adolescent din Olosig se zbate între viață și moarte în secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean Oradea. Tânărul, care a fost victima unui grav accident de motocicletă vineri, se află acum într-o situație critică, cu viața atârnată de un fir subțire.

Un Apel Umanitar Strigător la Cer

Într-un gest de solidaritate, primarul orașului Săcueni, Beres Csaba, a inițiat o campanie de strângere de fonduri și donații de sânge pentru a sprijini situația tragică a tânărului Kopis Ervin Istvan. Familia îndurerată și comunitatea sunt chemate să se unească într-un efort comun pentru a salva o viață ce se stinge. Stocurile de sânge sunt alarmant de scăzute, iar tânărul are nevoie urgentă de sânge pentru a putea supraviețui celor patru operații ce îi stau în față.

Un Strigăt de Ajutor pentru Kopis Ervin Istvan

Este un moment de cumpănă pentru comunitatea din Bihor, care este chemată să demonstreze că umanitatea și compasiunea pot învinge indiferența. Sângele poate fi donat de orice grupă sanguină, fiecare picătură contând în lupta acerbă pentru viața tânărului. Este un test al solidarității și al responsabilității civice în fața unei tragedii ce nu ar trebui să lase pe nimeni indiferent.

Sursa: https://www.bihorjust.ro/un-baiat-de-17-ani-are-nevoie-urgenta-de-sange-dupa-un-accident-trebuie-operat-de-6-ori/

Must Read

spot_img