AcasăEvenimente localeVisit Oradea oferă tururi ghidate gratuite în 2024.

Visit Oradea oferă tururi ghidate gratuite în 2024.

Oradea Se Trezește la Viață cu Tururi Ghidate Gratuite!

Începând cu 28 iunie, orașul Oradea își deschide porțile larg pentru toți curioșii și entuziaștii de cultură și istorie, prin reînceperea campaniei de tururi ghidate gratuite. Da, ai auzit bine! Gratuit! Fiecare weekend, de la Piața Unirii, un punct necontestat de atracție, ghizi de turism acreditați își vor lua rolul în serios de a te teleporta prin istoria și arhitectura fascinantă a Oradiei.

Un Proiect de Succes Continuat cu Mândrie

Inițiat în 2022 și continuat în vara anului 2023, acest proiect a strâns nu mai puțin de 1.676 de participanți, turiști și orădeni deopotrivă, dornici să învețe și să admire. Și nu este de mirare, având în vedere că tururile, care durează între 2.5 și 3 ore, sunt nu doar educative, dar și extrem de captivante.

Opțiuni Lingvistice pentru Toți

Și pentru că Oradea este un oraș al tuturor, la cerere, tururile pot fi realizate și în limba engleză sau maghiară. Deci, indiferent de limba pe care o vorbești, ai ocazia să te bucuri de această experiență culturală fără bariere.

Tinerii, Încurajați să Exploreze Turismul

Tinerii pasionați de turism sunt invitați cu brațele deschise să participe la aceste tururi ghidate gratuite. Este o oportunitate excelentă de a înțelege mai bine această profesie și de a descoperi secretele arhitecturii și istoriei orădene.

Un Itinerar Atractiv și Diversificat

De la Piața Unirii la Palatul Vulturul Negru, de la Sinagoga Sion la Palatul de Justiție și multe alte clădiri emblemătice, tururile promit o călătorie captivantă prin inima Oradiei. Fiecare clădire are o poveste, iar ghizii sunt acolo pentru a le aduce la viață.

O Experiență Socială și Educativă

Visit Oradea nu doar că oferă o ocazie de a vedea Oradea altfel, dar transformă fiecare tur într-o experiență socială și educativă. Este o inițiativă care adaugă valoare vizitei fiecărui turist și îmbogățește cultura localnicilor.

Beneficii Suplimentare pentru Turiști

Și ca și cum tururile gratuite nu erau suficiente, turiștii care aleg să petreacă cel puțin două nopți în Oradea se pot bucura de acces gratuit la muzee, transport public și discount-uri la diverse cafenele și restaurante partenere în campania „Oradea cu drag”.

Informații Suplimentare

Pentru mai multe detalii despre tururile ghidate gratuite și alte beneficii, vizitați website-ul visitoradea.com sau contactați direct prin email la office@visitoradea.com.

Sursa: ebihoreanul.ro

Must Read

spot_img