AcasăEvenimente localeUn polițist a ajuns cu mașina de poliție în șanț în timpul...

Un polițist a ajuns cu mașina de poliție în șanț în timpul intervenției la accidentul mortal de la Gepiu.

img 5L1MH6OBTnyG0Ki2hRHi5kqu

Scandalos: Polițist „Pilot” Plonjează în Șanț în Mijlocul Tragediei!

În Bihor, Profesionalismul Poliției la Test: O Autospecială Transformă Locul Accidentului în Circ!

Într-o seară destinată tragediei, un polițist din Bihor a reușit să transforme o intervenție de rutină într-un episod demn de circul balcanic. Ajungând la locul unui accident mortal în Gepiu, unde două femei și-au pierdut viața, „eroul” nostru la volanul unei Dacia Duster decide că legea fizicii nu i se aplică și plonjează cu autospeciala direct într-un șanț. Explicația? O estimare „precisă” a spațiului disponibil pentru manevră, demnă de o ironie supremă.

Conform declarațiilor oficiale, se pare că polițistul implicat în acest incident, în loc să salute memoria victimelor cu profesionalism și respect, a ales să adauge o notă de dispreț față de circumstanțe, „neaproximând corect spațiul”. Din fericire, acest episod de incompetență s-a soldat fără victime suplimentare, deși avaria morală este substanțială.

Accidentul inițial din Gepiu, care a stârnit toată această agitație, a fost unul devastator, luând viețile a două femei nevinovate, de 73 și 77 de ani, lovite în plin pe trecerea de pietoni. Semn că, pe drumurile noastre, traversarea în siguranță a devenit un lux, nu un drept garantat de marcaje și semne de circulație.

Confruntată cu această paranghelie de neglijență și lipsă de profesionalism, comunitatea este îndreptățită să se întrebe: când va înceta acest circ, iar responsabilitatea și competența vor deveni etaloanele după care se ghidează autoritățile noastre? Sau ne vom mulțumi să continuăm să fim spectatori la propria noastră degradare, în timp ce cei însărcinați să ne protejeze sunt preocupați să se scufunde în șanțuri, literalmente și figurativ?

Sursa: EBIHOREANUL

Must Read

spot_img