AcasăEvenimente localeUn fragment al unui avion de agrement s-a desprins în aer și...

Un fragment al unui avion de agrement s-a desprins în aer și a căzut peste un loc de joacă în județul Mureș.

Accident bizar în Mureș: Bucată de avion cade peste un loc de joacă

Marți după amiază, un incident halucinant a avut loc în județul Mureș. O bucată dintr-un avion de agrement, aparținând Aeroclubului Târgu Mureș, a zburat până pe un loc de joacă din satul Nazna, aproape de Târgu Mureș. Este vorba despre o piesă de fuselaj, care a venit, literalmente, din cer și a căzut peste un spațiu unde ar trebui să se distreze copiii nevinovați.

Conform spotmedia.ro, bucata de avion dispărută s-a materializat sub forma unei piese metalice imense, asemănătoare cu o capotă de mașină. Din fericire, de data aceasta nu a fost o tragedie. Nu s-au înregistrat victime și nici alte daune materiale grave, susțin pompierii de la ISU Mureș. Concluzia lor: „Aeronava a aterizat în siguranță pe aerodrom.” – Bravo, băieți, văzând că nu văd!

Însă, problema reală nu este că aeronava a aterizat cu bine, ci că o parte din ea a plonjat necontrolat pe un teritoriu dedicat distracției nevinovate. Este inacceptabil ca un lucru atât de grav să se întâmple fără niciun avertisment prealabil. Nu este normal ca o bucată de avion să ajungă în locul unde ar trebui să râdă și să se joace copiii, fără a avea nicio explicație clară pentru această întâmplare rușinoasă.

Să sperăm că autoritățile vor trata acest incident cu seriozitate și vor lua măsurile necesare pentru a evita ca astfel de accidente să se repete. Faptul că nu au fost consecințe grave de data aceasta nu scuză neglijența și lipsa de siguranță care au dus la acest incident aberant.

Sursa: Ebihoreanul

Must Read

spot_img