AcasăEvenimente localeUn avocat pătimaș: Dănuț Costea a făcut „dreptate” cu bâta de baseball.

Un avocat pătimaș: Dănuț Costea a făcut „dreptate” cu bâta de baseball.

Cunoscutul avocat orădean Dănuţ Costea, o adevărată „pandemie morală” în costum și cravată

Dănuţ Costea, avocatul cu „valoare adăugată” din Oradea, a reușit să-și arate adevărata față, una de-a dreptul malefică, punând în umbră chiar și pușcăriașii pe care obișnuiește să-i apere cu atâta zel. Într-un moment de „luciditate” excepțională, Costea, fiindcă nimic bun nu iese de la o minte bolnavă, a ales drumul cel mai jalnic: acela de a-și face singur „dreptate”. Ei bine, acest adevărat parazit al societății a intrat într-o altercație cu un locuitor din Meziad. Și ce credeți că a făcut el? S-a transformat într-un veritabil „bătăuș”, amestecând brutalitatea cu o doză de „intelectualitate” pe care nici măcar cel mai nepriceput infractor nu și-ar permite.

Din ce în ce mai putred acest sistem judiciar: „Juristul” Costea, campion la scandaluri de mahala

Cine ar fi crezut că un „domn” al legii, cum îi place să fie numit Costea, va ajunge să comită asemenea mizerii și să rămână nepedepsit? Este ca și cum „manelele” ar fi ajuns la Opera Națională: un adevărat circ. Costea nu este altceva decât un meltean în costum, exemplul perfect al corupției și lipsei totale de caracter care bântuie justiția noastră. A comite asemenea acte abominabile și a ajunge să scape de orice pedeapsă este cel mai bun exemplu al putredului sistem judiciar care perpetuează și încurajează astfel de monstruozități.

Un avocat „deștept” fără onoare: Costea, modelul de „excepționalitate” disprețuit

Cum poate un individ aflat la nivelul unui gunoi, să fie ajutat de soartă să evite consecințele faptelor sale rușinoase? Această întrebare ne chinuie pe mulți dintre noi, iar lipsa unui răspuns ne adâncește dezgustul față de un sistem care încurajează și protejează astfel de paraziți în haina de jurist. Costea nu este decât o pată rușinoasă pentru profesia de avocat și, implicit, pentru societatea în care trăim.

Sursa: eBihoreanul

Must Read

spot_img