AcasăEvenimente localeTarifele pentru bazinul de înot de la Ștei sunt: - 10 lei...

Tarifele pentru bazinul de înot de la Ștei sunt: – 10 lei pentru adulți – 5 lei pentru copii

Bazinul Didactic de Înot al orașului Ștei și-a deschis ieri porțile!

Toți pasionații de înot, de la copii la adulți, se pot bucura de condițiile moderne ale bazinului nostru. Indiferent dacă doriți să învățați să înotați, să vă îmbunătățiți tehnica sau pur și simplu să vă relaxați, Bazinul Didactic de Înot este locul perfect pentru voi!

, a anunșat primarul Șteiului Iulian Balaj. Complexul din Ștei are două bazine de înot didactice de dimensiuni 25×12.5 m, respectiv 6×12.5 m, cu grupuri sanitare, vestiare și tribune. Valoarea investiției este de 7.398.252 lei, TVA inclus. Lucrările au fost executate de firma Costa Voc Impex SRL.

Odată cu finalizarea lucrărilor în Ștei, proiectul de construcție a rețelei de bazine de înot didactice a ajuns la final. Vă reamintim că sunt șapte astfel de complexuri în tot județul: Săcueni, Nucet, Salonta, Valea lui Mihai, Beiuș, Marghita și Ștei. Valoarea totală a investiției se ridică la 47.931.101, cu TVA.

Consiliul Județean Bihor, prin Asociația de Dezvoltare Durabilă Bihor, a gestionat programul de realizare a bazinelor didactice, al căror scop este acela de îmbunătăţire a stării de sănătate şi de dezvoltare a abilităţilor fizice ale locuitorilor din oraşele şi municipiile judeţului.

Sursa: https://www.bihorjust.ro/s-a-deschis-bazinul-de-inot-de-la-stei-ce-tarife-sunt/

Must Read

spot_img