AcasăEvenimente localeTânăr de 27 de ani din Aușeu mort carbonizat.

Tânăr de 27 de ani din Aușeu mort carbonizat.

Tragedie în Luncșoara: Tânăr de 27 de Ani, Mort în Incendiu

Un eveniment devastator a zguduit comunitatea din Luncșoara, comuna Aușeu, sâmbătă dimineața. Un incendiu feroce a mistuit o locuință și a luat viața unui tânăr de doar 27 de ani. Flăcările au fost atât de violente încât au amenințat să se extindă și la construcțiile învecinate. Din fericire, intervenția promptă a pompierilor a împiedicat o tragedie și mai mare.

Echipajele Stației de Pompieri Aleșd, sprijinite de două autospeciale și o ambulanță SMURD, au ajuns la fața locului la ora 4:50. Lupta cu flăcările a fost una titanică, focul manifestându-se cu o intensitate rară. Salvatorii au reușit să localizeze și să limiteze incendiul la corpul de clădire inițial afectat, însă descoperirea făcută în interior a fost una cumplită: corpul carbonizat al proprietarului casei.

Cauzele incendiului nu au fost încă stabilite, ceea ce adaugă un strat suplimentar de mister și anxietate în rândul locuitorilor. Comunitatea este în stare de șoc, iar doliul și întrebările fără răspuns planează greu peste Luncșoara.

Sursa: BihorJust.ro

Must Read

spot_img