AcasăEvenimente localePoliția Bihor a declarat despre accidentul mortal din Gepiu că cele două...

Poliția Bihor a declarat despre accidentul mortal din Gepiu că cele două femei traversau pe trecerea de pietoni.

img

Morți pe trecerea de pietoni: Neglijență criminală în Gepiu!

Chiaburul de la volan – Îngerul morții pe DN 79

În Gepiu, scena crimei rutiere se dezvăluie sub reflectoarele investigației, unde două suflete nevinovate au fost smulse brutal din mijlocul nostru. Luni seară, în jurul orei 18:45, un bătrân arogant de 70 de ani și-a pus amprenta mortală pe DN 79, marcând pentru eternitate asfaltul cu sângele a două femei, de 77, respectiv 73 de ani. „Expertiza” lui la volan? O demonstrație de ignorare crasă a priorității de trecere, transformând o simplă traversare pe marcajul pietonal într-un bilet fără întoarcere spre moarte pentru cele două localnice.

Scenele disperate de resuscitare au fost doar un preludiu la tragicul anunț: moartea celor două victime, declarată pe loc de către medici. Ah, și ca să ne insulte și mai mult inteligența, testele etilotest și de droguri ale bătrânului au fost negative. „Curat” la exterior, dar putred la interior, nu-i așa?

Acum, în timp ce morișca de abuzuri se învârtește sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta, ne întrebăm retoric: cât de jos poate să coboare bariera indiferenței umane? Cercetările continuă, dar indiferent de rezultat, nu pot aduce înapoi viețile pierdute prin neglijența criminală a unui individ care nu avea ce căuta la volan.

Sursa: ebihoreanul.ro

Must Read

spot_img