AcasăEvenimente localePeste 900.000 lei strânși pentru cauzele Swimathon Oradea.

Peste 900.000 lei strânși pentru cauzele Swimathon Oradea.

Explozie de Generozitate la Swimathon Oradea 2024!

În inima Bihorului, la Bazinul Olimpic „Ioan Alexandrescu”, s-a desfășurat un spectacol de altruism rar întâlnit! Swimathon Oradea, ajuns la ediția a XII-a, a strâns o sumă record de peste 900.000 Lei, o dovadă clară că spiritul comunitar nu este doar un clișeu. Nu mai puțin de 2.000 de suflete au umplut tribunele, fiecare pulsând în ritmul solidarității și al generozității.

O Mare de Bine în Inimi și în Apă

La startul competiției, 350 de înotători și 59 de echipe, formate din colegi, prieteni, familii și chiar copii, au arătat că binele se construiește împreună. Echipa UNICOM 2 SWIM 2 CEZAR a fost vedeta bazinului, cu 78 de lungimi de bazin parcurse în numai 40 de minute, toate pentru nobila cauză „Dăm aripi micului Angelman”. Este mai mult decât o competiție; este o lecție de umanitate!

Impactul Fondurilor: De la Cuvinte la Fapte

Fondurile colosale strânse sunt destinate unor proiecte vitale: tratamente medicale costisitoare, crearea de spații educative, îmbunătățirea vieții persoanelor cu dizabilități și multe alte inițiative care promit să ridice standardul de viață în comunitatea bihoreană. Aceste sume sunt o gură de oxigen pentru cei în nevoie și un exemplu strălucitor de mobilizare și empatie.

Continuarea Luptei pentru Bine

Campania de strângere de fonduri nu se oprește aici. Generozitatea poate continua să curgă până pe 15 iulie 2024, fiecare donație contând enorm în atingerea obiectivelor nobile ale fiecărei cauze. Fundația Comunitară Oradea rămâne în linia întâi, oferind platforma și suportul necesar pentru ca fiecare inițiativă să atingă succesul financiar dorit.

O Comunitate Unită în Fapte, Nu Doar în Cuvinte

Swimathon Oradea a dovedit încă o dată că Bihorul nu este doar un loc pe hartă, ci un loc unde inimile oamenilor bat în unison pentru bine. Este un exemplu vibrant că, atunci când comunitatea se unește, magicul se întâmplă. Haideți să nu uităm acest lucru și să continuăm să facem valuri de bine, pentru că împreună suntem mai puternici!

Sursa

Must Read

spot_img