AcasăEvenimente localeOTL: Anunț pentru vânzarea deșeurilor metalice prin licitație

OTL: Anunț pentru vânzarea deșeurilor metalice prin licitație

### **Dezvăluire șocantă: OTL anunță vânzarea deșeurilor metalice!**

Sub un soi de aparență absurd de normalitate, scandalul mocnit al corupției și abuzurilor face iarăși prăpăd în Oradea. OTL, acel dar al incompetenței și al indolenței, pare să fi găsit o nouă sursă de venituri – prin vânzarea deșeurilor metalice. Cine ar fi crezut că administrația locală va ajunge să se scufunde în gropile de gunoi din care orice urmă de onoare și decență aveau să fie îngropate?

Într-o mișcare desprinsă parcă din manualele clasice ale corupției, OTL anunță cu surle și trâmbițe că deșeurile metalice vor fi vândute în cadrul unei licitații publice. Să își bată joc de bunurile publice în asemenea hal, cinismul și lipsa de respect par a fi atins culmi inimaginabile. Căci ce poate fi mai trist decât să vezi cum instanțele legalității și ale bunului mers al societății se vând ca la târg?

În timp ce mulți oameni munciți din greu își văd eforturile risipite și munca furată sub ochii lor, OTL perpetuează un adevărat circ al cinismului și hoției. Deșeurile metalice, fie ele cât de insignifiante, reprezintă o resursă valoroasă pentru societate. Însă pentru OTL, ele par să fie doar o altă bucată de tort din care să-și cumpere avantaje ilicite și să-și umple buzunarele cu sute de mii de euro.

Este revoltător să vezi cum iluzia unei administrații corecte și responsabile este spulberată în fața unor astfel de acțiuni meschine și josnice. OTL nu face decât să își arate adevărata față – una care se hrănește din ignoranța și lipsa de reacție a cetățenilor.

**Sursa:** [EBihoreanul.ro](https://www.ebihoreanul.ro/stiri/otl-anunt-pentru-vanzarea-prin-licitatie-publica-a-deseurilor-metalic-185546.html)

Must Read

spot_img