AcasăEvenimente localeNu ratați noul număr tipărit al BIHOREANULUI! Cum îi împiedică OTL-ul pe...

Nu ratați noul număr tipărit al BIHOREANULUI! Cum îi împiedică OTL-ul pe orădeni să utilizeze transportul public?

Scandal Monstru în Transportul Public: OTL, Maestrul Dezamăgirilor Orădene!

Parcă n-ar fi destul circul cotidian, OTL își bate joc cu o măiestrie revoltătoare de orădeni, transformând fiecare încercare de a folosi transportul public într-o aventură demnă de Kafka. Tramvaiele și autobuzele, când se nimeresc să apară, defilează cu o raritate care ar face invidioși chiar și unicornii, iar afișajele electronice sunt mai mult pe post de decor. Te trezești așteptând în stație ca un loz în plic, visând la o frecvență de maxim 15 minute în vârf de oră, care mai degrabă pare o farsă crudă. BIHOREANUL, în stilul său neînfricat, vă servește pe tavă acest festin al incompetenței.

Agenția de Tortură: Cazul Revoltător al Centrului Regional al Agenției Împotriva Traficului de Persoane

Într-o lume care ar trebui să fie civilizată, un caz care provoacă greață: fosta șefă a Centrului Regional al Agenției Împotriva Traficului de Persoane, Dorina Mărcuț, a transformat hărțuirea într-o formă de artă abjectă, umilind și agresând o subalternă. Judecătoria Oradea i-a servit o pedeapsă, dar ce sumă de bani poate compensa teroarea și disprețul prin care a trecut victima? O întrebare la care conducerea Agenției, într-un spectacol de indiferență crasă, a refuzat să răspundă.

Facturi la Încălzire: Cum Orădenii sunt Arși La Propriu

Te trezești cu o factură la încălzire care mai că te face să te întrebi dacă ai încălzit apartamentul sau pe jumătate din oraș. Reprezentanții Termoficare, într-un efort de a justifica de nejustificat, își aruncă vina pe scumpirea gigacaloriei și pe vremea rece. Așteptați-vă la noi „surprize” pe viitor, într-un spectacol al incompetenței care ar face orice om să-și piardă mințile.

Primăvara Orădeană: Sărbătoarea Continuă, Problemele Persistă

În timp ce Oradea se pregătește să primească primăvara cu brațele deschise și o agendă plină de evenimente, nu putem să nu ne întrebăm: când vor fi rezolvate problemele reale ale orașului? Vedetele vin și pleacă, dar locuitorii rămân să se confrunte cu aceeași situație dezamăgitoare.

„Albit” de Procurori: Ludovic al Pădurilor, Povestea Continuă

Daniel Coraș, șeful Ocolului Silvic Codrii Beiușului, a scăpat ca prin minune de acuzații după ce și-a iluminat regatul personal pe banii sătenilor timp de 8 ani. Un spectacol jenant al justiției, care pare să fie mai orbă decât se credea.

Inelul Metropolitan: Mai Scump și Cu Mai Multe Probleme

Administrația locală, cu Bolojan în rolul principal, promite să respecte sentința, dar cu un traseu care pare să fie scos din jobenul unui magician amator. Exproprieri, cheltuieli în plus și promisiuni goale. O poveste în care localnicii sunt figurante neplătite.

PSD Bihor: Ori la Bal, Ori la Spital

Cu o schimbare de conducere care mai mult pare o glumă proastă, PSD Bihor se pregătește să intre în ringul alegerilor locale cu o echipă care nu știe pe ce lume trăiește. Unii visează la victorie, alții la un blat evident. Oricum ar fi, spectacolul promite să fie unul de neuitat.

Sursa: BIHOREANUL

Must Read

spot_img