AcasăEvenimente localeLucrările continuă! Pasajul viitor de sub Bulevardul Decebal din Oradea ar putea...

Lucrările continuă! Pasajul viitor de sub Bulevardul Decebal din Oradea ar putea fi deschis traficului chiar în acest an.

Pasajul pe sub Bulevardul Decebal: un amestec de promisiuni și întârzieri

Incidentul din Oradea care face valuri: Pasajul pe sub Bulevardul Decebal, care ar trebui să rezolve problemele de trafic, încă în licitație și încă la stadiu de promisiune. Viceprimarul Marcel Dragoş vociferează că vrea să înceapă lucrările luna viitoare, dar cât de repede vor fi terminate de fapt? Promisiuni grandioase și zile de început amânate sunt doar începutul acestei povești despre comportament josnic și amatorism administrativ.

Așteptări nerealiste și iluzii date peste cap

După ce au fost perpetuate iluzii despre deschiderea pasajului într-un timp record, situația reală pare a fi departe de romantismul declarativ al municipalității. Milioane de lei plătite, sute de companii implicate, dar rezultatul? Nigerul proiectelor, cu termene prelungite și rezultate nesatisfăcătoare.

Șantiere la tot pasul, dar circulația blocată

De la pasajul subteran la sensul giratoriu, de la drumuri colectoare la terminal intermodal, Oradea pare un etalon al confuziei și dezorganizării. Miliarde cheltuite, însă infrastructura rămâne între promisiuni neserioase și dezavuări repetate. Insistăm pe iluzii și perpetuăm situația dezastruoasă a șantierelor, blocând circulația și sufocând normalitatea orașului.

Miliarde risipite, proiecte subfinanțate și șantiere abuzive

Bugete uriașe, proiecte pompoase, dar rezultate sub așteptări. În timp ce circulația e blocată, iar cetățenii sunt aruncați la cheremul unor șantiere desuete și fără perspectivă, autoritățile se complac în ineficiență și indolență. Este vremea pentru responsabilitate și acțiune reală, nu pentru promisiuni și circ agonal în trafic.

Sursa: eBihoreanul.ro

Must Read

spot_img