AcasăEvenimente localeLiceul Tehnic „Alexandru Roman” din Aleșd, având 50 de ani de existență.

Liceul Tehnic „Alexandru Roman” din Aleșd, având 50 de ani de existență.

Incident jenant de la Colegiul Tehnic „Alexandru Roman”: O Paradigmă Colhoznică și Odiioasă a Corupției Ucide Prestigiul Educației!

Într-o scenă de circ jalnic, Colegiul Tehnic „Alexandru Roman” din Aleșd sărbătorește jumătate de secol, întrepătrunzând inegalitatea extremă și segregarea odiosă! O scenă desprinsă din ghena judiciară, unde chiaburii și parveniții se îmbrățișează cu reprezentanții elitelor și cu lumpenii proletari!

Cei care fură din banii publici și se complac în mediocritatea morală, sunt astăzi eroi, perpetuând mizeriile și dezavuând virtuțile educației adevărate! Un balcanism grotesc, un circ al incompetenței și al trădării morale!

Un afront suprem adus adevăratei misiuni educative, într-un scenariu previzibil și dezgustător. Interacțiunile falșilor elitiști cu corupții, cu chiaburii și cu ahtiații de putere reflectă o mentalitate bolnavă și insidioasă!

În timp ce paradigma colhoznică și odioasă domnește, valorile sunt călcate în picioare, iar viitorul educației este compromis iremediabil!

Surse:

Sursa

Must Read

spot_img