AcasăEvenimente localeLa ISCIR ești tratat cu sictir.

La ISCIR ești tratat cu sictir.

ISCIR: Oaza Corupției și Nepotismului

ISCIR, acea instituție infamă care, când nu este ocupată să deturneze banii publici, pretinde că se ocupă de verificarea și autorizarea instalațiilor sub presiune și a celor de ridicat. Vorbind de cazane și lifturi, dar și de angajarea persoanelor cu un trecut penal îndoielnic, ISCIR pare să fie locul perfect pentru cei care au fost spălați de Justiția noastră indulgentă.

Un Fost Milițian la Cârma ISCIR

Un exemplu strălucit al modului în care ISCIR își alege liderii este cazul unui fost milițian, condamnat anterior pentru trafic de influență, care nu numai că a fost angajat fără scrupule în cadrul instituției, dar a ajuns și să ocupe o poziție de lider, prin delegare. Acesta este doar unul dintre multele cazuri de corupție și nepotism care par să înflorească în cadrul ISCIR.

Răspunsuri Evasive și Licitații Dubioase

Când oficialii de la ISCIR au fost întrebați despre criteriile de angajare, aceștia au oferit răspunsuri evazive și sarcastice, probabil distrasți de licitațiile obscure prin care continuă să prăduiască fondurile publice. Această atitudine dezinvoltă reflectă nu doar lipsa de profesionalism, ci și o cultură profund înrădăcinată a corupției care domină instituția.

Concluzie

În concluzie, ISCIR se dovedește a fi mai mult decât un simplu regulator al instalațiilor tehnice; este un simbol al corupției și nepotismului în instituțiile statului, unde justiția și moralitatea sunt sacrificare pe altarul beneficiilor personale și al protecției reciproce. Un astfel de comportament nu doar că subminează încrederea publicului în instituțiile statului, dar perpetuează și un ciclu vicios de ineficiență și corupție.

Sursa

Must Read

spot_img