AcasăEvenimente localeLa ce folos centura din Podgoria, dacă ar ocoli pe la Zalău?

La ce folos centura din Podgoria, dacă ar ocoli pe la Zalău?

Luni

Vio către Ghiusi: „Am văzut că au făcut maghiarii miting de protest în fața ziarului unguresc. Erau revoltați de sentința blândă primită de redactorul-șef care, pentru doi morți într-un accident de mașină, a încasat o mustrare?”. „Nu, acuzau ziarul de cenzură”. „Păi, ar fi culmea să fie presă maghiară necenzurată în România, dacă în Ungaria este”.

Marți

Bolovan, despre inaugurarea celor două centuri din Zona Metropolitană: „Dacă nu eram încurcat de procese, azi toate comunele de lângă Oradea aveau centuri”. „Dar și oamenii au dreptate, nu vor să le treacă drumul prin grădini”. „La ce folos centura din Podgoria, dacă drumul ar ocoli cartierul pe la Zalău?”.

Miercuri

Șeful vânătorilor, despre asaltul mistreților: „Încercăm metode mai eco pentru a scăpa de mistreți. Dacă tot e pestă porcină, tragăm să aducem molima la Oradea”. „Pe principiul ăsta, ar trebui să aduceți și ciuma, ca să scăpăm de șobolani”.

Joi

Nae polițistul, exasperat: „Nu mai știu ce să facem cu conducătorii auto. Am prins un june pe motocicletă, fără carnet și beat mangă. Nu este zi să nu dibuim drogați și cu mașini furate”. „De ce nu-i băgați la pușcărie?”. „La cât sunt de mulți, ar trebui încarcerați pe stadion, dar echipa noastră tocmai are baraj de promovare în liga a doua”.

Vineri

Patronul de la magazinele evazioniste de pantofi, călcat din nou de organe. „Nu înțeleg de ce vor să mă încalțe cu orice preț. Mi-au mai rămas destule perechi de pantofi, fără să am nevoie de ajutorul poterei”. „Dar de ce îți fac percheziții?”. „Asta întrebați-i pe ei, de ce caută probe la ani de zile după comiterea faptelor?”.

Sâmbătă

Studenții arhitecți de la Sorbonica au primit ca sarcină reamenajarea campusului. Cel mai talentat dintre ei a mărturisit: „Nu știu dacă va fi acceptat proiectul nostru, pentru că dascălii vor să facem în centrul campusului o piramidă. Întru cinstirea faraonilor care conduc instituția”.

Duminică

Prin oraș a umblat un grup de clovni, care au stârnit zâmbete printre trecători. Nu, nu erau candidații la alegerile actuale. Acest articol este un pamflet și va fi tratat ca atare.

Sursa: Ebihoreanul

Must Read

spot_img