AcasăEvenimente localeGrupările infracționale Nietzsche Boys și Paloşanii.

Grupările infracționale Nietzsche Boys și Paloşanii.

Scandalul Aeroportului Oradea: O Farsă Costisitoare

Haideți să vorbim deschis! Aeroportul Oradea este un teatru al absurdului, unde logica economică este aruncată pe fereastră. De ce nu avem avioane, dacă avem aeroport? Și dacă avem avioane, de ce sunt biletele atât de scumpe? Pare că trăim într-un ciclu nesfârșit de întrebări fără răspunsuri satisfăcătoare, în timp ce buzunarele noastre sunt tot mai goale.

Terminalul, Monument al Ineficienței

Ah, terminalul ridicat în mandatul binomului Sandor-Ianoș! Trei ani de muncă pentru o bătaie de joc arhitecturală, ridicată doar pentru a păstra aparențele în fața unui electorat exasperat. A fost oare necesar? Răspunsul a venit la urne, dar nemulțumirea cetățenilor rămâne palpabilă și justificată.

Ignoranța Costisitoare a Călătorilor

Există și acei călători care, prin lipsa unui calcul economic serios, continuă să plătească 15 euro pe un bilet, ignorând costurile suplimentare enorme. Transportul până la aeroportul secundar, cazarea, parcările – toate acestea sunt costuri pe care mulți le omit din calcul. Este o dovadă de ignoranță costisitoare care nu face decât să alimenteze acest ciclu vicios.

Războiul Economic Hibrid

Și să nu uităm de războiul economic hibrid care se poartă pe rețelele de socializare, unde protestatarii, deghizați în critici ai aeroportului, sunt de fapt în misiune. Un simplu drum până în parcarea aeroportului din Debrețin și vei vedea clar miza economică a acestei dispute. Numărul mașinilor cu număr de Bihor este o dovadă clară a intereselor ascunse.

Concluzie

În concluzie, aeroportul Oradea este un exemplu clar de cum nu ar trebui gestionată o infrastructură critică. Este o poveste despre risipă, decizii proaste și un joc economic periculos care se joacă pe spinarea călătorilor obișnuiți. Trezirea la realitate este dureroasă, dar necesară.

Sursa

Must Read

spot_img