AcasăEvenimente localeGardul metalic din jurul Primăriei Oradea stă să cadă!

Gardul metalic din jurul Primăriei Oradea stă să cadă!

### Gardul metalic din jurul Primăriei Oradea, gata să cadă
Gardul metalic care împrejmuieşte Primăria Municipiului Oradea pare că nu îşi mai are funcţia. În faţa clădirii, acesta este într-o stare avansată de degradare, fiind numeroase porţiuni în care rugini, precum şi segmente unde a început să cedeze.

Această situaţie a fost sesizată de ziarul nostru, după ce mai mulţi orădeni au atras atenţia asupra problemelor evidente constatate la gardul de metal. Nu este clar cine este responsabil pentru întreţinerea şi reparaţia gardului metalic, însă este clar că situaţia în care se află este una ce necesită o intervenţie imediată.

Contactată de redactorii noştri, Primăria Oradea nu a emis niciun punct de vedere pe această temă, iar întrebările referitoare la responsabilitatea pentru starea actuală şi timpul estimat pentru remedierea situaţiei au rămas fără răspuns.

În contextul în care gardul de metal care înconjoară Primăria Oradea este într-o stare evidentă de degradare, este important ca autorităţile să acţioneze prompt şi să ofere explicaţii clare asupra acestui incident grav. Orădenii nu merită să fie puşi în pericol de un gard ce ameninţă cu prăbuşirea. Este timpul ca responsabilii să îşi asume greşelile şi să îşi facă datoria pentru siguranţa cetăţenilor.

#### Sursa: [Jurnalul Oradean](https://www.ebihoreanul.ro/stiri/ne-enerveaza-gardul-metalic-din-jurul-primariei-oradea-sta-sa-cada-185083.html)

Must Read

spot_img