AcasăEvenimente localeFlorica Zaha și-a pierdut tăicuțul în ziua de naștere.

Florica Zaha și-a pierdut tăicuțul în ziua de naștere.

Povestea tragică a unei femei de nădejde, Florica Zaha

Viața lui Florica Zaha, licențiată în Drept, la Universitatea din Timișoara, este presărată acum de lacrimi și durere. În loc să se bucure alături de familie de o lună plină de sărbători, destinul crud o lovește în plin, răpindu-i unul dintre pilonii existenței. Aurel Zaha, tatăl său, urma să împlinească 91 de ani pe 21 aprilie, dar trista ironie a sorții face ca tocmai în acea zi să fie înmormântat. Florica trece acum printr-un adevărat coșmar.

Artista, cunoscută și iubită pentru pasiunea sa pentru cântecul popular, descrie cu durere cum mama sa a plecat din această lume chiar în ziua sa de naștere, cu trei ani în urmă. Recent, la o emisiune TV, a povestit cum a avut parte de experiențe supranaturale, spunându-le fraților că vorbește cu mama sa din lumea cealaltă. O poveste cutremurătoare, greu de crezut pentru cei mai cinici.

Florica Zaha, supranumită și „floarea Bihorului”, a învățat încă din copilărie cântecele populare tradiționale, fiind adânc atașată de rădăcinile și tradițiile locului său de naștere, „cea mai frumoasă comună din judetul Bihor”, cum o numește. Cariera sa muzicală a început la Oradea, unde a cules numeroase premii la concursuri folclorice, devenind o figură emblematică a folclorului bihorean.

Astăzi, întristată de pierderea tatălui său, Florica Zaha primește sincere condoleanțe din partea comunității sale de fani și susținători. Cu toții ne rugăm ca Dumnezeu să-l aibă în pază pe Aurel Zaha, un om ce a fost temelia și radacina unei familii greu încercate de destin.

Sursa: Bihor Justiție

Must Read

spot_img