AcasăEvenimente localeDJ-ul Tujamo va anima atmosfera la Waves Festival.

DJ-ul Tujamo va anima atmosfera la Waves Festival.

Explozie Muzicală la Waves Festival cu DJ-ul German Tujamo!

Vara aceasta, pregătește-te să fii parte a unui fenomen muzical de neegalat! Waves Festival își deschide porțile între 12 și 14 iulie 2024, la Ștrandul cu Valuri, unde DJ-ul german de renume mondial Tujamo va electriza atmosfera. Acest maestru al pupitrului, cunoscut pentru seturile sale vibrante și energia debordantă, promite să transforme Băile 1 Mai într-un epicentru al muzicii electronice.

Line-Up de Invidiat la Festivalul Verii

Pe lângă Tujamo, scenă va fi împărțită cu alte nume sonore din industrie, inclusiv DJ-iţa belgiană Mattn și artiști români precum La Familia, Grasu XXL, Pascal Junior și Erika Isac. Organizat de Asociația de Promovare a Turismului în Băile Felix și Băile 1 Mai, în colaborare cu Zoom Consult Team, festivalul vizează să aducă o explozie de bucurie și dans în mijlocul verii.

Experiențe Unice pentru Vizitatori

Pe lângă muzica de calitate, Waves Festival vine la pachet cu o serie de atracții: baruri, o zonă de street food și un parc de distracții pentru copii. Iar pentru iubitorii de fotbal, ultima seară a festivalului va include transmisiunea live a finalei Campionatului European de fotbal EURO 2024, pe un ecran gigantic.

Bilete și Pachete Speciale

Biletele sunt deja disponibile online, cu opțiuni pentru toate buzunarele. Un bilet de acces general pentru toate cele trei zile costă 179 lei, în timp ce tinerii sub 18 ani beneficiază de un preț redus de 139 lei. Pentru cei care doresc o experiență premium, biletele VIP sunt disponibile la 450 de lei, oferind acces în zona VIP, lângă „backstage”. Există și pachete avantajoase, cum ar fi oferta de șase bilete la prețul de 716 lei.

Acces Gratuit pentru Copii

Organizatorii au gândit și la cei mici, oferind acces gratuit pentru copiii sub 10 ani, cu condiția să fie însoțiți de un adult cu bilet. Este necesar ca la intrare să fie prezentat un act de identitate valid.

Sursa: https://www.bihorjust.ro/dj-ul-de-renume-mondial-tujamo-va-anima-atmosfera-la-waves-festival/

Must Read

spot_img