AcasăEvenimente localeCurs festiv pentru viitorii avocați, judecători și notari

Curs festiv pentru viitorii avocați, judecători și notari

Strălucire și Dreptate: Absolvenții Facultății de Drept Oradea, un Spectacol de Inteligență și Frumusețe

Generația 2024 a Facultății de Drept din Oradea a marcat un nou început într-un mod spectaculos. Festivitatea de absolvire nu a fost doar o ceremonie, ci o demonstrație de tradiție și excelență, desfășurată în inima culturală a orașului, la Teatrul de Stat Regina Maria. Într-un marș triumfal, tinerii absolvenți au defilat prin centrul orașului, reînviind o tradiție veche care unește studenții din diverse universități, precum cei din Timișoara.

Călina Mitra – De la Drept la Rampele de Modă

Printre absolvenții de anul acesta se numără și o prezență care strălucește nu doar prin inteligență, ci și prin frumusețe – Călina Mitra, adesea comparată cu Monica Bellucci. Călina nu este doar un simbol al frumuseții, ci și un exemplu de ambiție și diversitate. După ce a cucerit titlul de Miss Globe România 2022 și a ajuns finalistă la Miss Universe România 2021, ea a reușit să îmbine armonios lumea artei cu cea juridică. Fondatoarea MC Elite Academy, un centru dedicat dezvoltării personale a tinerilor prin cursuri de modeling și actorie, Călina a extins acest proiect și în București, demonstrând că frumosul și dreptul pot merge mână în mână.

„Am vrut să fac Dreptul pentru că pentru mine a fost o facultate serioasă, care m-a disciplinat, dar am vrut să rămân și pe partea aceasta de artă și frumos”, a mărturisit Călina, subliniind dualitatea care o definește.

Evenimentul de absolvire a fost nu doar o celebrare a realizărilor academice, ci și o platformă pentru tinerii absolvenți de a-și arăta versatilitatea și capacitatea de a excela în multiple domenii. Prin urmare, generația 2024 a Facultății de Drept din Oradea nu doar că promite să aducă noi talente în domeniul juridic, dar și să influențeze pozitiv diverse alte sfere ale societății.

Sursa: www.bihorjust.ro

Must Read

spot_img